Användarvänlig forskning

2015 fick vi i uppdrag att redesigna och förnya forte.se. Forte var i behov av en modern, responsiv och användarvänlig hemsida, internt och externt. Forte.se är en viktig referenskanal för många och det var därför viktigt att informationen på sidan skulle vara tydlig och enkel att uppfatta.

analys, design, strategi och utveckling för Forte

Tillgänglig design

Uppdraget innebar en kompletterande, uppdaterad digital del i grafiska profilen. Utifrån det nya moderna gränssnittet gjordes ny design och gränsnittsutveckling av en responsiv hemsida i nytt CMS. Vi skapade en flexibel Open Source-lösning med kod som var anpassad för användarens behov. En ny modern, responsiv design togs fram samt användarvänliga funktioner.

Förbättring för alla användare

Resultatet blev uppskattat och kunden nöjd. Användartester visade att den nya webbsidan blev en stor förbättring för respektive användare, både sidans besökare och administratörer. Kul.

Till översikt av case

Några andra case

Effektiv och nytänkande digital kampanj för Nya Zeeland

utveckling för Hello World

Utveckling och strategi i samarbete med Osynlig NZ för Hello World och den Nya Zeeländska  kampanjen ”Hello Monday”. En digital kampanj som sträckte sig över fyra veckor och genererade 17,733 stycken nya potentiella kunder för Hello World.

Kreativ funktionalitet för reklambyrås hemsida

utveckling för Abby Priest

Samarbete mellan King Mary och Abby Priest. Tillsammans skapades det en kreativ och funktionell hemsida med fokus på användarvänlighet.